Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Értem Részletek
Facebook Tumblr Facebook

Az egészséges táplálkozás illetve mozgás nem igazán része a mindennapjainak?

Van egy kis súlyfeleslege, de attól függetlenül jól érzi magát?

Magyarországon a legújabb statisztikák szerint a halálozások 89%-áért a szív és érrendszeri, daganatos illetve emésztőszervi elváltozások a felelősek. Genetikai, környezeti illetve egyéb tényezők mellett a metabolikus szindróma az egyik legnagyobb rizikófaktora a fent említett halálozási okoknak. A metabolikus szindróma az egészségtelen életmód mellékhatásaként kialakult csöndes, de rettentően veszélyes állapot, amely könnyen szívrohamhoz, stroke- hoz, 2-es típusú cukorbetegséghez, daganatos betegségekhez, keringési problémákhoz, vese betegséghez illetve ezen elváltozások fájdalmas és az életet súlyosan veszélyeztető mellékhatásaihoz vezethet. Ami igazán veszélyes a metabolikus szindrómában az a fájdalmas illetve kellemetlen tünetek, mellékhatások hiánya, ami könnyen ezen állapot teljes ignorálásához vezet, amikor pedig már a mellékhatások érezhetővé vállnak gyakran túl késő.

A jó hír az, hogy a metabolikus szindróma életmódváltással megelőzhető illetve gyógyítható! Az első lépés, hogy felismerjük a szindróma kialakulásáért felelős rizikó faktorokat. Ebben segít Önnek a Metabolikus szindróma szűrőcsomag!

A szűrőcsomag tartalma:

  • abdominális elhízás mérés

  • Triglicerid mérés

  • HDL koleszterin mérés

  • vérnyomás mérés

  • éhezéses vércukorszint mérés

Ár: 5 000 HUF

A vizsgálatok eredményét belgyógyász szakorvosunk értékeli, felállítja a diagnózist, illetve szükség esetén kezelési módokat javasol.

Ár: 16 000 HUF

Az elvégzett vizsgálatok után lehetősége nyílik pácienseinknek, hogy felkeressék Szaluter Viktort aVirányos Klinika egészség coach-át, aki további életmód tanácsokkal segíti a prevenciót illetve kezelést, október 20-ig ingyenesen.

1125 Budapest, Virányos út 23/d.
Tel: +36 30 222 5502
        +36 1 275 0374
        +36 1 275 0375
        +36 1 275 0377
Fax: +36 1 275 0380
E-mail:

Felhívjuk a figyelmét, hogy anyagaink tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhet, és főképp nem pótolhatják az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, beszélgetést és gondos kivizsgálást.
Iratkozzon fel a
Hírlevelünkre!
Close
Ugrás a lap tetejére