Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Értem Részletek
Facebook Tumblr Facebook

Átalakítás alatt    | 

Járóbeteg szakrendelés Orvos válaszol Forduljon hozzánk bizalommal!

A szakorvosi ellátás majd minden területét magába foglalja a járóbetegek számára nyújtott ambuláns tevékenységünk. A meglévő szaktudás és gyakorlati tapasztalat korszerű vizsgálati eszközökkel és módszerekkel párosulva lehetővé teszi, hogy panaszai és tünetei alapján rövid időn belül diagnózist állítsunk fel, és elkezdjük a megfelelő kezelést. A gyógyító munka eredményességét a bizalomra épülő orvos-beteg kapcsolat határozza meg.

Meggyőződésünk, hogy ezt a bizalmat elsősorban az Ön igényeinek figyelembe vétele és orvosaink hitelessége, szakértelme alapozza meg.

A szakrendelésekre előzetes bejelentkezés után, az Önnek leginkább megfelelő időpontban várjuk. Az ambuláns műtéteket akár azonnal az első konzultáció után elvégezzük, az egynapos sebészeti műtétekre későbbi, egyeztetett időpontban kerül sor.

1125 Budapest, Virányos út 23/d.
Tel: +36 30 222 5502
        +36 1 275 0374
        +36 1 275 0375
        +36 1 275 0377
Fax: +36 1 275 0380
E-mail:

Felhívjuk a figyelmét, hogy anyagaink tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhet, és főképp nem pótolhatják az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, beszélgetést és gondos kivizsgálást.
Iratkozzon fel a
Hírlevelünkre!
Close
Ugrás a lap tetejére