Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Értem Részletek
Facebook Tumblr Facebook

Átalakítás alatt    | 

Gyermekgyógyászat Orvos válaszol Forduljon hozzánk bizalommal!

Gyermekgyógyászat

A gyermekgyógyászat az orvostudomány gyermekkori betegségekre szakosodott ága, egyaránt foglalkozik a gyermekek fertőzések, vírusok által okozott megbetegedéseivel, azok kezelésével és megelőzésével, valamint a gyermekkorban kezdődő, de csak felnőttként kialakuló kórállapotok felismerésével, követésével és szükség esetén gyógyításával. A gyermekkorban elhanyagolt, vagy nem megfelelően kezelt betegségek a későbbiekben számos szövődménnyel járhatnak, súlyosabb esetben pedig akár az egész felnőttkorra hatással lehetnek, ezért az időben történő pontos diagnosztizálásuk és kezelésük elengedhetetlen.

Védőoltások

A gyermekkor során az életkortól függően előírnak kötelező, illetve ajánlott védőoltásokat. A gyermekgyógyász ezekről részletesen tájékoztatja a szülőket, felvilágosítja őket az egyes vakcinák előnyeiről és esetleges hátrányairól, velük közösen állítja össze a gyermekek oltási rendjét.

A budapesti Virányos Klinikán legkisebb pácienseinket kellemes, gyermekbarát környezetben várjuk, hogy a látogatás az orvosnál a legkevésbé se legyen félelmetes számukra.


1125 Budapest, Virányos út 23/d.
Tel: +36 30 222 5502
        +36 1 275 0374
        +36 1 275 0375
        +36 1 275 0377
Fax: +36 1 275 0380
E-mail:

Felhívjuk a figyelmét, hogy anyagaink tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhet, és főképp nem pótolhatják az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, beszélgetést és gondos kivizsgálást.
Iratkozzon fel a
Hírlevelünkre!
Close
Ugrás a lap tetejére