Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Értem Részletek
Facebook Tumblr Facebook

A  HáziPatika.com által megrendezett “Az év magánrendelője” szavazás alatt számos páciensünk a legmagasabb pontszámmal értékelte a Virányos Klinika tevékenységét. A pontozás mellett, szép számban érkeztek elismerő hozzászólások is, melyből kiemeltük azokat, amelyek a legjobban tükrözik magánrendelőnkben nyújtott színvonalat.

Kisgyermekünkkel vettük igénybe a Klinika szolgáltatását.Az ellátás minden igényt kielégitő,pontos,lelkiismeretes és precíz volt.Az előre egyeztetett időpontra érkeztünk,várakoznunk sem kellett.Tapasztalataink alapján őszintén javasolhatom a Virányos Klinika igénybevételét.Dr. K. A.

Minden korosztály számára kínálnak magán-egészségügyi ellátást, komoly szakmai múlttal rendelkező orvosok jelentik a garanciát a beavatkozások sikerére. Bátran ajánlom mindenkinek aki színvonalas ellátást szeretne és mindezt elérhető árakon.” H.K.

Remek orvosok, szuper kiszolgálás és kellemes környezet. Köszönöm!R.R.

Több alkalommal jártam a rendelőben, maximális megelégedettséggel.T.L.

Kellemes környezet, figyelmes személyzet, kiváló orvosok ez már fél gyógyulás, elégedett vagyok.B.J.

Pácienseink véleménye

Teljesen elégedett vagyok a Klinika szolgáltatásaival, a rendelőben nem várakoztattak. A választott orvosom magas szakmai színvonalat képvisel, őszintén beszélt a betegségem kiváltó okairól és, annak kezeléséről.V.K.

“Szimpatikus orvosokkal találkoztam a Klinikán, akik a megbeszélt időpontban fogadtak. A Klinikát egyedivé teszi a családias hangulat, és az, ahogyan ott az emberrel bánnak.” L.D.

Nagyon szimpatikusnak tartom, hogy nem kell várnom, és ha csúszik az időpont, akkor hívnak, hogy menjek később.K.M.

Elégedett voltam a klinika szolgáltatásaival, mert jók az orvosok és várni sem kellett. A klinika könnyen hozzáférhető helyen van, jó a parkolási lehetőség.” B.A.

Ismerős ajánlotta a klinikát, elégedett voltam a szolgáltatásokkal, mert minden szakrendelés megtalálható a klinikán.” T.Zs.

Magas színvonalon, a legtöbb szolgáltatást megtalálom, és mindezt reális áron más magánklinikákhoz viszonyítva.” A.L.

Minden szolgáltatást megkaptam időben, amikor kellett. Nem kellett várni, a kérdéseimre kimerítő és megfelelő válaszokat kaptam.” K.A.

Kényelmes szolgáltatások, egészségpénztári, bankkártyás fizetési lehetőség. Az orvosok szakmailag felkészültek, ismertek. Jól kezelik az ügyfeleket.” H.M.

Sági Andrea nagyon profi, és a recepciósok is kedvesek.” L.A.

1125 Budapest, Virányos út 23/d.
Tel: +36 30 222 5502
        +36 1 275 0374
        +36 1 275 0375
        +36 1 275 0377
Fax: +36 1 275 0380
E-mail:

Felhívjuk a figyelmét, hogy anyagaink tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhet, és főképp nem pótolhatják az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, beszélgetést és gondos kivizsgálást.
Iratkozzon fel a
Hírlevelünkre!
Close
Ugrás a lap tetejére