Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Értem Részletek
Facebook Tumblr Facebook

Átalakítás alatt    | 

Visszérkezelés Orvos válaszol Forduljon hozzánk bizalommal!

A visszérbetegség napjaink tipikus, úgynevezett civilizációs betegsége, amely szorosan összefügg egészségtelen életmódunkkal, valamint a családi örökletes hajlam és a hormonális állapot is szerepet játszik a kialakulásában.
A visszértágulatoknak több formáját különítjük el. Az ún. pókháló, vagy seprűvénák esetén vékony, 1-2 mm átmérőjű hálózatos erek vannak közvetlenül a bőr alatt. Ilyenkor elsősorban esztétikai jellegű a probléma, melyet injekciós kezeléssel megfelelően lehet kezelni.

Kinek ajánljuk?

A kezelést azoknak ajánljuk, akiknek bármely testrészén (arcán, lábán, stb.) zavaró hajszálerek, seprűvénák alakultak ki, és szeretnének ezektől minél gyorsabban és tartósabban megszabadulni.

A kezelés előtt

A kezelés előtt megbeszéli plasztikai sebészével, szükség esetén érsebésszel is egyeztetve, hogy mely területről szeretné eltüntetni a zavaró értágulatokat, és valóban ez-e a megfelelő eljárás az Ön számára (lehet, hogy műtét is szükséges).

A seprűvénák, értágulatok kezelése

A kezelés nem műtéti eljárás, ambulánsan elvégezhető. Az eljárás során olyan anyagot (pl.: Aetoxysclerolt) juttat az orvos az erekbe, amelyek ennek hatására azok elzáródnak. A seprűvénák injekciós kezelése után a kezelt területre fáslit helyez fel az orvos, hogy az érfalak összetapadjanak. 

A kezelés után

A beadás helyén esetleg enyhe bőrpír keletkezhet, ami néhány nap után felszívódik. A fáslit, kompressziós harisnyát kb. 2 hétig hordania kell, és ez idő alatt nem szabad fokozott terhelésnek kitennie a kezelt területet.

1125 Budapest, Virányos út 23/d.
Tel: +36 30 222 5502
        +36 1 275 0374
        +36 1 275 0375
        +36 1 275 0377
Fax: +36 1 275 0380
E-mail:

Felhívjuk a figyelmét, hogy anyagaink tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhet, és főképp nem pótolhatják az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, beszélgetést és gondos kivizsgálást.
Iratkozzon fel a
Hírlevelünkre!
Close
Ugrás a lap tetejére