Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Értem Részletek
Facebook Tumblr Facebook

Átalakítás alatt    | 

A formás lábszárért
Vádliplasztika Orvos válaszol Forduljon hozzánk bizalommal!

A férfiak tekintete szívesen elidőzik a szoknya alól kivillanó formás női lábszáron, de nem mindenki mondhatja el magáról, hogy szép vádlival rendelkezik. A vádliplasztika mind az alkati sajátosságnak köszönhető, mind a baleset miatt formátlanná vált vádli esetében hatékony beavatkozás lehet.

Kinek ajánljuk?

A vádlit érintő plasztikai műtét ideális megoldás mindazoknak, akik szeretnék alkatilag nagyon vékony, vagy valamilyen baleset, sérülés következtében aszimmetrikussá vált lábszárukat, vádlijukat formássá tenni.

A vádli formázása előtt

Az első beszélgetés alkalmával mondhatja el plasztikai sebészének, hogy milyen vádlira vágyik, mik az elvárásai a vádliplasztikával kapcsolatban. A konzultáción a plasztikai sebész ismerteti Önnel a beavatkozás menetét, és sor kerül a vádlinagyobbításnál használandó implantátum kiválasztására is.
Mint minden egyéb plasztikai műtétnél, itt is szükséges, hogy tájékoztassa orvosát az általános egészségi állapotáról, esetleges betegségeiről.

Mi történik a vádliműtét során?

A vádliműtét 1-2 órás, altatásban történő beavatkozás, melynek során egy kb. 3 cm-es metszést ejtünk a vádli belső felén ahová behelyezzük a hosszúkás orsó vagy csepp formájú szilikon implantátumot.

A vádliműtét után

Közvetlenül a műtét után szorítókötés kerül a vádlira, hogy rögzítsük az implantátumokat és megakadályozzuk azok elmozdulását. A vádlinagyobbító műtét után 1 éjszakát kell a klinikán töltenie, a varratszedésre a 3. héten kell visszatérnie. Figyeljen arra, hogy a műtét utáni 6 hétben kerülje azokat a fizikai megterheléseket, amelyek a lábizmok fokozott megterhelésével járnak (hosszan tartó állás, torna stb.).


1125 Budapest, Virányos út 23/d.
Tel: +36 30 222 5502
        +36 1 275 0374
        +36 1 275 0375
        +36 1 275 0377
Fax: +36 1 275 0380
E-mail:

Felhívjuk a figyelmét, hogy anyagaink tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhet, és főképp nem pótolhatják az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, beszélgetést és gondos kivizsgálást.
Iratkozzon fel a
Hírlevelünkre!
Close
Ugrás a lap tetejére