Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Értem Részletek
Facebook Tumblr Facebook

Átalakítás alatt    | 

A kecses nyakért
Nyak- és tokaplasztika Orvos válaszol Forduljon hozzánk bizalommal!

A nyakunk, mint az arcunk folytatása szintén „szem előtt” van, ezért hasonlóan fontos az esztétikus volta. A ráncok nem válogatnak, ugyanúgy megjelennek a nyakon is, mint az arcon és a nőket, férfiakat egyaránt érintik, hasonlóan a nyakon felhalmozódott zsírfelesleghez (ún. „toka”).

Kinek ajánljuk?

A nyak-és tokaplasztikát azoknak ajánljuk, akiknek a hízás- testsúlygyarapodás miatt létrejött vagy alkati sajátosságként meglévő tokát, illetve az életkorral kialakult megereszkedett, petyhüdt nyaki bőrt kívánják korrigálni. A nyakplasztika gyakran az arcplasztikához társul.

A nyakplasztika előtt

A konzultáció során megbeszéli a plasztikai sebészével, hogy milyen eredményt szeretne elérni a nyakplasztikával, mik az elvárásai, szükséges-e arcplasztika is. A sebész ezután ismerteti a nyakplasztikai műtét menetét, megmutatja, hogy hová esnek majd a hegek, és elmagyarázza, milyen kockázatai vannak a műtétnek.

Mi történik a nyakplasztika során?

A műtétet helyi érzéstelenítéssel vagy altatással végezzük, 1-1,5 órát vesz igénybe.
A műtét az áll alatti redőben ejtett metszésen át történik. Eltávolításra kerül a felesleges bőrréteg, illetve igény szerint a bőr alatti zsírfelesleg is. A műtét végeztével kötést helyezünk fel a nyakra.

A nyakplasztika után

Műtét után 1 éjszakát kell a klinikán tölteni. A műtéti területen a bőr elszíneződhet a bevérzések miatt, melyek maximum 2-3 hét alatt felszívódnak. A varratszedést a beavatkozást követő 1-2 héten végezzük el. A műtéti heg cérnavékony, az áll alatt egyébként is meglevő redőben helyezkedik el, ezért szinte észrevétlen módon lesz nyakunk formája szebb és bőrünk feszesebb.


1125 Budapest, Virányos út 23/d.
Tel: +36 30 222 5502
        +36 1 275 0374
        +36 1 275 0375
        +36 1 275 0377
Fax: +36 1 275 0380
E-mail:

Felhívjuk a figyelmét, hogy anyagaink tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhet, és főképp nem pótolhatják az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, beszélgetést és gondos kivizsgálást.
Iratkozzon fel a
Hírlevelünkre!
Close
Ugrás a lap tetejére