Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Értem Részletek
Facebook Tumblr Facebook

Átalakítás alatt    | 

A ragyogó arcbőrért
Lézeres arcfiatalítás Orvos válaszol Forduljon hozzánk bizalommal!

Sajnos már a 30-as éveinkben csökken a bőr elasztin és kollagén termelődése, valamint a vízmegkötő képessége, emiatt megjelennek az első ráncok.
Az arcon – elsősorban a szem és a száj körül – jelentkező finom ráncok azonban eredményesen csökkenthetőek műtéti beavatkozás nélkül is. A lézeres bőrfiatalítás napjaink egyik legkorszerűbb módszere a bőr megújításában.

Kinek ajánljuk?

A lézeres arcfiatalítás elsősorban azoknak ajánlható, akiknél a kialakult apróbb ráncokat, felületi egyenetlenségeket szeretnénk kezelni, de még nem nyúlt meg túlzott mértékben az arc bőre és kötőszövetei.
Igény szerint alkalmazzuk a szem körüli szarkalábak kezelésére, az arc, a nyak és a dekoltázs ránctalanítására, feszességének növelésére. A lézeres arckezeléssel javíthatóak a napfény által okozott, vagy a kor előrehaladtával megjelenő bőrelszíneződések (értágulatok, “napfoltok”, öregségi barna foltok stb.), felületi egyenetlenségek, hegesedések is.

A lézeres arcfiatalítás előtt

Az első konzultáció alkalmával beszélheti meg a plasztikai sebészével, bőrgyógyászával, hogy arc mely területén szeretné kisimítani a ráncokat, illetve, hogy milyen eredményt szeretne, valamint az orvos felméri az arcbőr állapotát. Előfordulhat, hogy Önnek más beavatkozásra van szüksége a várt eredményhez, a legmegfelelőbb kiválasztásában orvosától kap segítséget. Fontos tudnia, hogy aktív bőrbetegség esetén későbbre kell halasztanunk a lézeres arckezelést.

A lézeres arcfiatalítás

A kezelést altatásban végezzük, CO2 lézer segítségével. A kívánt területet megfelelő időre lézerfény éri, mely finoman elpárologtatja az elhalt felületi hámsejteket, sértetlenül hagyva az alsóbb, egészséges rétegeket. A lézer természetes úton távolítja el a felszíni hámsejteket, tehát nincs szükség sebészkésre vagy kémiai anyagokra. A kezelés hatására a bőr kollagénrostjai 25%-kal megrövidülnek, melynek következtében a bőr feszesebb lesz. A kezelés után a hámfelszín eltávolításával, új hámréteg alakul ki, mely szemmel láthatóan simább, szebb arcbőrt eredményez.

Az arcfiatalítás után

A lézeres arcfiatalítás után a bőrfelszín élénkpiros, majd rózsaszínné válik, mely akár 3-6 hónapig is fennmaradhat. A beavatkozás után 10-14 napig szükség van az arc speciális ápolására, ezt az időszakot érdemes otthon tölteni. A teljes gyógyulásra pedig kb. két hónapot kell várni. Ezalatt az időszak alatt a kezelt területet napfénytől óvni kell!
A lézeres kezelés után egy üdébb, frissebb, minden szempontból fiatalosabb bőrt kapunk, miközben nem változnak az arcvonások és nyomai sem maradnak a kezelésnek.


1125 Budapest, Virányos út 23/d.
Tel: +36 30 222 5502
        +36 1 275 0374
        +36 1 275 0375
        +36 1 275 0377
Fax: +36 1 275 0380
E-mail:

Felhívjuk a figyelmét, hogy anyagaink tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhet, és főképp nem pótolhatják az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, beszélgetést és gondos kivizsgálást.
Iratkozzon fel a
Hírlevelünkre!
Close
Ugrás a lap tetejére