Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Értem Részletek
Facebook Tumblr Facebook
Intimplasztika nőknek Orvos válaszol Forduljon hozzánk bizalommal!

Intim testrészeink nem megfelelő mérete, alakja is okozhat gondot, nők esetében a szeméremajkak, főként a kisajkak átlagosnál nagyobb mérete lehet zavaró. Ezek az eltérések is korrigálhatók azonban a kisajak kisebbítő műtét segítségével.

Kinek ajánljuk?

A kisajakplasztikát azoknak ajánljuk, akik nem elégedettek intim testrészeik méreteivel, illetve úgy érzik, hogy ez problémát okoz a nemi életükben, az öltözködés, vagy a tisztálkodás során.

A kisajakplasztika előtt

Az első konzultáció alkalmával beszélheti meg plasztikai sebészével, hogy mik az elvárásai, milyen eredményt vár ettől a műtéttől. A plasztikai sebész ezután kiválasztja az Ön esetében megfelelő műtéti technikát, elmagyarázza, hogy hova esnek majd a vágások, kimetszések.
A műtétet legcélszerűbb a menstruáció elmúltát követő 3-4 napon belül végezni, hogy a következő menstruáció idejére a sebek érzékenysége megszűnjön.

Mi történik a kisajakplasztika során?

A műtétet helyi érzéstelenítéssel vagy altatásban végezzük, kb. 1-1,5 órát vesz igénybe. A műtét során a kiválasztott műtéti technikával a plasztikai sebész kimetszi a felesleges szöveteket, majd összevarrja a sebet, amely néhány nap alatt gyógyul.

A kisajakplasztika után

A műtétet követően 1 éjszakát kell a klinikán töltenie. Műtét után a kisajkak néhány napig duzzadtak lehetnek, és enyhe fájdalom előfordulhat. Fokozottan figyelnie kell a műtéti terület tisztántartására, és a napi mosakodáson túl a sebeket a sebgyógyulás ideje alatt fertőtlenítő oldattal, illetve krémmel ajánlatos kenni, nedvszívó lap (intim betét) használata mellett.
A sebeket felszívódó fonallal varrja össze a plasztikai sebész, amelyek két-három héttel a műtét után maguktól kiesnek, így csak kontroll szükséges.
A sebgyógyulás ideje alatt kerülje a nemi életet, a következő menstruáció után azonban már vissza lehet térni a normális, szokásos nemi élethez.


1125 Budapest, Virányos út 23/d.
Tel: +36 30 222 5502
        +36 1 275 0374
        +36 1 275 0375
        +36 1 275 0377
Fax: +36 1 275 0380
E-mail:

Felhívjuk a figyelmét, hogy anyagaink tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhet, és főképp nem pótolhatják az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, beszélgetést és gondos kivizsgálást.
Iratkozzon fel a
Hírlevelünkre!
Close
Ugrás a lap tetejére