Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Értem Részletek
Facebook Tumblr Facebook
A nyílt és üde arckifejezésért
Homlokplasztika Orvos válaszol Forduljon hozzánk bizalommal!

Mérges vagy éppen szomorú arckifejezést kölcsönöznek a jellegzetesen kidomborodó homlokráncok, a megereszkedett szemöldök, amely az életkorral csak kifejezettebb lesz, öregítve ezzel arcunkat. Ezek azonban a hajas fejbőrön ejtett, tehát rejtve maradó kisebb metszésekkel kisimíthatóak, a szemöldök pedig megemelhető.

Kinek ajánljuk?

A homlok-és szemöldökplasztika ajánlható mindazoknak, akik ezeket a jellegzetességeket szeretnék korrigálni fiatalosabb arcot nyerve ezzel, illetve alkalmazható az arcplasztika kiegészítéseként.

A homlokplasztika előtt

Az első találkozás alkalmával megbeszélheti a plasztikai sebészével, hogy milyen elvárásai vannak, a plasztikai sebész pedig mérlegelve ezeket, kiválasztja a megfelelő eljárást (például arcplasztikára vagy ráncfeltöltésre is szükség lehet), majd ismerteti az eljárás menetét.

Mi történik a beavatkozás során?

Helyi érzéstelenítéssel vagy altatásban a hajas fejbőrön ejtett metszésekből megfeszítjük a homlok bőrrétegét, megemeljük a szemöldököket, korrigáljuk a vízszintes és függőleges ráncokat a szemöldök közt. A műtét időtartama 1-1,5 óra.

A homlokplasztika után

A műtét után ajánlott 1 éjszakát bent tölteni a klinikán. A gyógyulás kezdeti szakaszában kisebb ödémák, vagy szem körüli bevérzések előfordulhatnak, ezek könnyen kezelhetőek. A műtét utáni héten kerülendő a fejbőr mosása, a varratokat 2 hét múlva távolítjuk el. A homlokplasztika eredménye a nyitottabb, üdébb arc.


1125 Budapest, Virányos út 23/d.
Tel: +36 30 222 5502
        +36 1 275 0374
        +36 1 275 0375
        +36 1 275 0377
Fax: +36 1 275 0380
E-mail:

Felhívjuk a figyelmét, hogy anyagaink tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhet, és főképp nem pótolhatják az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, beszélgetést és gondos kivizsgálást.
Iratkozzon fel a
Hírlevelünkre!
Close
Ugrás a lap tetejére