Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Értem Részletek
Facebook Tumblr Facebook

Átalakítás alatt    | 

A gömbölyű fenékért
Fenékformázás implantátummal Orvos válaszol Forduljon hozzánk bizalommal!

A gömbölyű, domború és megfelelő nagyságú fenék mindkét nem esetében előnyös testi adottság, de viszonylag kevesen számolhatnak be arról, hogy nem a „lapos fenekű” kategóriába tartoznak. A plasztikai sebészek azonban már ezen is tudnak változtatni a fenékplasztika segítségével, ami a mellműtétekhez hasonló módon éri el a kívánt formát.

Kinek ajánljuk?

A fenékformázást azoknak ajánljuk, akiknek jellegtelenül lapos, nem elég gömbölyded a fenekük. A fenékplasztikai műtét során nemcsak implantátumot lehet beültetni, hanem az esetlegesen megereszkedett bőrt is korrigálni lehet, hogy igazán formássá tegyük a testrészt.

A fenékformázás előtt

Az első találkozás alkalmával mondhatja el plasztikai sebészének, hogy milyen elvárásai vannak a fenékformázással kapcsolatban. A plasztikai sebész ezután tájékoztatja a műtéti technikáról (szükséges-e más beavatkozás, pl. a bőr korrekciója), esetleges kockázatokról, illetve a műtét utáni tennivalókról. Sor kerül a megfelelő méretű és nagyságú fenékimplantátum kiválasztására is.
A fenékimplantátum behelyezése előtt az Ön egészsége érdekében feltérképezzük, hogy milyen egészségügyi problémákkal rendelkezik, és elvégzünk néhány, a műtét szempontjából lényeges orvosi vizsgálatot.

A fenékformázás

A fenékimplantátum behelyezésére minden esetben altatásban kerül sor, és a műtét általában 1,5-2 órát vesz igénybe. A farpofák közötti árok felső részén ejtett kisebb hosszanti metszésből helyezzük be az implantátumot a farizmok alá, ezzel elősegítve a lapos fenék elődomborodását. elsőészén vezetett kisebb hosszanti metszésből helyezzük be az implantátumot a farizmok alá, ezzel elősegítve a lapos fenék elődomborodását.

A fenékformázás után:

A beavatkozás után azonnal egy speciális szorítóruhát helyez fel a sebész a testre, melyet a műtétet követő néhány hétben viselnie kell A fenékplasztikát követően általában egy éjszakát kell a klinikán töltenie.
Enyhe fájdalmai lehetnek a műtét utáni napokban, amely fájdalomcsillapítókkal enyhíthető. A varratokat a műtétet követően 3 hét múlva távolítjuk el, de kis időnek még el kell telnie, hogy a fenék elnyerje végleges, gömbölyű formáját.


1125 Budapest, Virányos út 23/d.
Tel: +36 30 222 5502
        +36 1 275 0374
        +36 1 275 0375
        +36 1 275 0377
Fax: +36 1 275 0380
E-mail:

Felhívjuk a figyelmét, hogy anyagaink tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhet, és főképp nem pótolhatják az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, beszélgetést és gondos kivizsgálást.
Iratkozzon fel a
Hírlevelünkre!
Close
Ugrás a lap tetejére