Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Értem Részletek
Facebook Tumblr Facebook

Átalakítás alatt    | 

A karcsú, formás combokért
Combplasztika Orvos válaszol Forduljon hozzánk bizalommal!

A feszes, formás combok fő ellensége az idő és az egészségtelen életmód, melyek következtében a comb bőre megereszkedik, és felesleges zsírréteg rakódik le. A természetes öregedés, illetve nagymértékű fogyás miatt is megnyúlhat a comb bőre, de a combplasztika segítségével visszaállítható az esztétikus comb.

Kinek ajánljuk?

A combplasztika azok számára ajánlható, akiknek combján bőrfelesleg alakult ki nagy mértékű fogyás után, vagy az életkor előrehaladtával és/vagy gyenge, rossz minőségű a bőr a combjukon. A combplasztikai műtét során nemcsak a bőrfelesleget, hanem a zsírfelesleget is eltávolíthatjuk, hogy a comb újra feszesebb legyen.

A combplasztika előtt

Az első konzultáció alkalmával beszéli meg plasztikai sebészével, hogy milyen elvárásai vannak a combplasztikai műtéttel kapcsolatban. A plasztikai sebész ezután ismerteti Önnel a műtéti technikát, veszélyeket, a várható eredményt.
A műtét előtt orvosi vizsgálatok elvégzése szükséges, és fontos, hogy tudjon róla a plasztikai sebész, ha valamilyen egészségügyi problémája van (keringési rendellenességek, légzéselégtelenség, visszeresség, korábbi mélyvénás trombózis stb.).

Mi történik a combplasztika során?

A combplasztikai műtétet altatásban végezzük, általában 2-2,5 órát vesz igénybe, ami a beavatkozás mértékétől függően alakul (combfelvarrás, vagy zsírleszívás is). Indokolt esetben két alkalomra (kb. féléves időközzel) lehet bontani a combplasztikát, a szebb eredmény érdekében. A beavatkozás során kevésbé látható helyen, a comb belső felszínén, vagy a combhajlatban ejtünk kis metszéseket.

A combplasztika után

A beavatkozás után azonnal egy speciális szorítóruhát helyezzünk fel a combra, amelyet a műtétet követő néhány hétben folyamatosan viselnie kell.
Általában egy-két éjszakás benntartózkodást követően távozhat a klinikáról és 2-3 hét múlva kell visszajönni a varratszedésre. A műtétet követő 1 hónapban vigyáznia kell arra, hogy ne erőltesse meg magát és sokat pihenjen. A megszépült, formás comb megtartásának érdekében pedig, ügyeljen arra, hogy egészségesebb életmódot kövessen.


1125 Budapest, Virányos út 23/d.
Tel: +36 30 222 5502
        +36 1 275 0374
        +36 1 275 0375
        +36 1 275 0377
Fax: +36 1 275 0380
E-mail:

Felhívjuk a figyelmét, hogy anyagaink tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhet, és főképp nem pótolhatják az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, beszélgetést és gondos kivizsgálást.
Iratkozzon fel a
Hírlevelünkre!
Close
Ugrás a lap tetejére