Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Értem Részletek
Facebook Tumblr Facebook

Átalakítás alatt    | 

Ráncok nélkül
Botox kezelés Orvos válaszol Forduljon hozzánk bizalommal!

Életkorunkról leginkább az arcon kialakuló ráncok árulkodnak, amelyeket a bőrünk és a bőr alatti szövetek rugalmasságának csökkenése, illetve a homlok, szemöldök gyakori, önkéntelen ráncolása is előidéz.
A BOTOX kezelés egy egyszerű, gyors, biztonságos nem műtéti eljárás, amivel zavaró ráncainkat okozó mimikai izmokat bénítjuk. A BOTOX injekció alkalmazása jól kiegészít más arcfiatalító műtéteket, illetve megfelelő indikációban használva elodázza ezeket, mint pl. a szemhéjplasztikát, az arcplasztikát vagy a homlokplasztikát.

Kinek ajánljuk?

A BOTOX kezelés azok számára ajánlható, akik szeretnék korrigálni, csökkenteni a homlok, az orrnyereg és a szemöldök közti ráncokat, és a szem külső szarkalábráncait, valamint a túl erős mimikájukat lágyabbá kívánják tenni.

A BOTOX kezelés előtt

A kezelés előtti találkozó alkalmával beszélheti meg a plasztikai sebészével, hogy mik az elvárásai, milyen eredményt szeretne elérni. Az Ön elmondása alapján, az orvos meg tudja ítélni, hogy a BOTOX tudja-e azt az eredményt nyújtani, amit szeretne, vagy hatékonyabb lenne valamelyik más arcfiatalító kezelés.
A plasztikai sebész a konzultáció alatt elmagyarázza Önnek a BOTOX működési elvét, amely a következő: a plasztikai sebész csak a ráncokért felelős izmokat kezeli. Ezzel megakadályozza, hogy azok megfeszüljenek, de az arc többi izmára a BOTOX kezelés nincs hatással, így nem kell attól tartania, hogy elveszíti a természetes mimikáját.
Nem ajánljuk a BOTOX injekciót, ha bármilyen aktív bőrbetegsége van, valamint a következő esetekben sem: várandósság és szoptatás alatt, illetve ha bármilyen izomműködési vagy idegrendszeri problémája van.

A BOTOX kezelés

A BOTOX beadása minimális fájdalommal jár, ezért fájdalomcsillapító használata nem szükséges. Miután a sebész megtisztította a bőrt, a létező legvékonyabb tűvel kis mennyiséget juttat be az adott izomba. A kezelt területtől függően 5-15 tűszúrásra van szükség. A kényelmetlenség minimális és csak pár másodpercig tart.
A BOTOX injekció hatására a mimikai izmok húzása gyengül, így a felettük lévő bőr magától kisimul, tehát a hatóanyag az izomfunkció kiiktatásával a ráncok okát szünteti meg.

A BOTOX kezelés után

A BOTOX kezelés után ritkán előfordulhat minimális bőrpír, érzékenység, véraláfutás, de ezek a tünetek rövid időn belül eltűnnek. A kezelés után nem szabad a szem felé masszírozni a kezelt területet, a kezelést követően 48 órán át.
A kezelést követő 2-3. napon már látható a kezelés korai eredménye, a végleges eredmény elérésére azonban kb. a 7-10. napon számíthatunk.
A BOTOX injekció hatása 6-8 hónapig tart, és rendszeresen ismételhető. Az ismételt BOTOX kezelések hatása egyre hosszabb ideig tart, az első kezelés hatásához képest, így a kívánt eredmény megtartása érdekében a jövőben egyre kevesebb alkalomra lesz szükség.


1125 Budapest, Virányos út 23/d.
Tel: +36 30 222 5502
        +36 1 275 0374
        +36 1 275 0375
        +36 1 275 0377
Fax: +36 1 275 0380
E-mail:

Felhívjuk a figyelmét, hogy anyagaink tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhet, és főképp nem pótolhatják az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, beszélgetést és gondos kivizsgálást.
Iratkozzon fel a
Hírlevelünkre!
Close
Ugrás a lap tetejére