Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Értem Részletek
Facebook Tumblr Facebook
Több évet fiatalodhat
Arcplasztika Orvos válaszol Forduljon hozzánk bizalommal!

Arcunk a külső megjelenésünk talán legfontosabb eleme, személyiségünk, énképünk meghatározója és szerepet játszik nemcsak a mindennapi társas érintkezésben, hanem önmagunk megítélésében, önértékelésében is, ezért nagy gondot fordítunk arcunk ápolására.
Az öregedés folyamatának lassítására és feltűnő jeleinek eltüntetésére számos szer és kezelés látott napvilágot, de mind a mai napig a plasztikai sebészet bizonyult a legeredményesebbnek, amely a bőr és a bőr alatti kötőszövet helyes irányú megfeszítésével éri el az arc megfiatalítását.
Visszaadja a korábbi vonásokat, kipihentté, vonzóvá teszi az arcot anélkül, hogy annak jellegzetes karaktervonásait eltúlozná vagy torzítaná. A fiatalító arcplasztika eredménye a karaktervonásokat megőrző, fiatalabb hatású, frissebb arc.

Kinek ajánljuk?

Az életkor előrehaladtával csökken az arc bőrének feszessége és egy idő után a korábban alkalmazott eljárások, kozmetikai készítmények és kezelések már nem járnak eredménnyel, ezért az arcplasztika ideális mindazok számára, akik szeretnének jelentős javulást, feszesebb, fiatalosabb arcbőrt.

A műtét előtt

Fiatalító arcműtéteket a páciens kérésére végezzük. A plasztikai sebész dönti el, hogy a kérése reális vagy sem, vagyis, hogy indokolt-e a műtét. Fel kell mérni, hogy mik az Ön elvárásai, milyen eredményt szeretne elérni és a plasztikai sebész ehhez illeszti a legmegfelelőbb műtéti eljárást (teljes vagy részleges arcplasztika; a tökéletesebb eredményhez egyéb beavatkozások pl. mélyebb ráncok feltöltése). A konzultáció során részletes tájékoztatást kap a műtétre, a várható eredményre és a lehetséges szövődményekre vonatkozóan, illetve választ kap minden egyéb felmerülő kérdésére is.
Az Ön érdekében a zavartalan műtéti beavatkozáshoz szükséges egészségügyi vizsgálatokat is elvégezzük.

Mi történik a műtét során?

A beavatkozások a legmodernebb technikai eszközökkel ellátott műtőben és felkészült szakmai személyzettel történnek. Az arcplasztika a műtéti technikától függően kettő-négy órát vesz igénybe. Az első lépés az érzéstelenítés vagy altatás, amiről a konzultáció során döntünk.
A metszés szintén a műtéti típustól függ, de általában a halántéktájékon, a hajas fejbőr területén a fül előtt, onnan visszakanyarodva a fül mögött és a tarkótájon ismét a hajas fejbőrön halad, többségében haj által borított helyen, ezért a gyógyulás után a hajjal fedett hegek nem látszanak.
A műtét után egy speciális, rugalmas kötés vagy maszk kerül a fejre, amelyet a beavatkozás után kell rövid ideig viselnie. A műtét utáni éjszakát a klinikán kell töltenie egy kellemes, jól felszerelt szobában, ahonnan megújulva távozhat.

A műtét után

A műtétet követően számítani kell az arc néhány napig tartó duzzanatára és a bőr kékes elszíneződésére. Hét-tíz nappal később kerül sor a varratszedésre és ettől kezdve már kozmetikumokat is használhat.
Az arcplasztika ideális eredményének eléréséhez hozzátartozik a bőrgyógyász- kozmetológus bevonásával irányított műtéti elő- és utókezelés is. Két hónap után látható teljes mértékben a műtét eredménye, mely kortól és egyéni hajlamtól függően hosszú évekig biztosítja az arc fiatalos megjelenését.


1125 Budapest, Virányos út 23/d.
Tel: +36 30 222 5502
        +36 1 275 0374
        +36 1 275 0375
        +36 1 275 0377
Fax: +36 1 275 0380
E-mail:

Felhívjuk a figyelmét, hogy anyagaink tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhet, és főképp nem pótolhatják az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, beszélgetést és gondos kivizsgálást.
Iratkozzon fel a
Hírlevelünkre!
Close
Ugrás a lap tetejére