Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Értem Részletek
Facebook Tumblr Facebook

Átalakítás alatt    | 

Arcfiatalítás Orvos válaszol Forduljon hozzánk bizalommal!

I. Mezoterápia

MEZOLIFT

Látványos esztétikai kezelések!

A hatóanyag koncentrátum azonnal a kívánt helyre kerül a felszívódás, nem ütközik akadályba. A mezoliftet eredményesen használják esztétikai célokra több évtizede.

A titka, hogy hatását sejtszinten képes kifejteni. A kozmetikai hatóanyagok akkor fejtik ki hatásukat intenzíven, ha nagy koncentrációban oda kerülnek, ahol eredményt szeretnénk elérni.

Mikro injekciózást végzünk a bőrfelszínhez közel egy gépesített automatizált pisztoly segítségével. A készülék automatikusan mozgatja a speciális, rendkívül vékony tűt, így a beadás mélysége szigorúan szabályozott és állandó.
A kezelések személyre szabottak. A kezelést végző szakember egy egyedi receptura alapján összeállított koktélt fecskendez a bőr alá.
A kezelések inkább kellemetlennek mondhatók, mint fájdalmasnak. Egyéntől függően 4-5 kezelés után látványos eredmény mutatkozik.

Arckezelések

 • Akné kezelés : gyulladáscsökkentő, nyugtató anyagot jutattunk a bőrbe a faggyúmirigy működés helyreáll
 • Heges bőr kezelése : a mechanikai ráhatással kollagén képződés, sejtmegújulás jön létre ez által sima, üde bőrt eredményez.
 • Pigment kezelés : a melanin termelést blokkoljuk
 • Arcfiatalítás : a kezelés során egy mezoterápiás pisztollyal Revitacare nevű anyagot juttatunk a bőr alá, mely hyaluronsavat és egy multivitamin keveréket tartalmaz. A bőr szerkezet akár 10 évet is fiatalodhat, ránckezelés, kés nélkül. A nyak, dekoltázs, kézfej kezelésére is hatékony, hiszen ezek azok a területek, ahol az öregedés jelei még feltűnően láthatóak.
  A kezelés hatására a bőr rugalmasabbá, teltebbé, feszesebbé, bársonyosabbá, egészségesebbé és ragyogóbbá válik, a ráncok kisimulnak. A mezoliftes bőrfiatalítás több lépésből áll. Általában heti 1 kezelést végzünk és már az első alkalom után is szembeötlő a változás. A kezelés után a megmaradt ráncokat hyaluronnal töltjük.30-as hölgyeknek: hyaluron+vitamin ampulla a bőrt revitalizálja
  40-es hölgyeknek: hyaluron+vitamin+bőrfeszesítő ampulla itt a lifting hatás érvényesül

II. SKIN TECH – Szép bőr egy életen át

Kémiai hámlasztás (kémiai peeling)

A peeling az angol “to peel” szóból származik. A peeling célja a bőr olyan sérüléseinek korrekciója, mint pl. öregedés, pigmentációs foltok, akné hegek, seborrheás dermatitisz.

A Skin Tech peelingek

A spanyol Skin Tech cég triklór-ecetsavas és fenol peelingjeinek alkalmazásával a szervezet számára megterhelő gyógyszeres kezeléseket, de akár kockázatos műtéti beavatkozásokat is helyettesíthetünk. A probléma eredetétől függően elegendő lehet egy kezelés, vagy egy kúra, de szükség lehet több kúrára is.

A javallatok az aktív aknétól, az akné hegeken át, a különböző méretű pigmentfoltok kezelésére, valamint a ma oly divatos anti-aging kezelésre terjednek ki.
Az ún. abrazív eljárással egyedülálló módon távolítható el a sokunknak gondot okozó stria (testsúlyváltozás nyomán kialakuló csíkok a bőrön).
A cég által kifejlesztett krémek alkalmazásával pedig a peeling eredményeit tarthatjuk fenn hosszú távon is.

Mi az a kémiai hámlasztás, másnéven peeling?

 • A kémiai hámlasztás egy olyan beavatkozás, amellyel a bőr egy kémiai oldat hatására kisimítható. A bőr először felhólyagosodik, majd lehámlik. Az újonnan képződő bőr simább és ráncmentesebb lesz.
 • Non-invazív beavatkozás, amely serkenti a bőrsejtek megújulását és tisztább, simább bőrt eredményez. Egy kémiai eredetű készítmény segítségével a bőr külső, sérült rétegét eltávolítja.
 • Eltérő mélységű, roncsolási hatású különböző savas és bázisos készítmények léteznek. A penetráció szintje (felszíni, közepes, vagy mély), a destrukció és a gyulladás határozza meg a peeling hatékonyságát.
 • A peelingekkel folytatott eljárás ellenőrizhető, szabályozható sorrendben és körülmények között történik.
 • A kémiai peelingeket az egész testen, de különösen az arcon, nyakon, mellkason, háton, karokon, lábakon lehet eredményesen használni.

A bőr felülete a kezelés után egyenletes, az állapota tisztább, ragyogóbb lesz.

A kémiai hámlasztást vagy peelinget csak gyakorlott orvos végezheti. A hatékony peeling nem egy hámlasztás, amit otthon el lehet végezni!


1125 Budapest, Virányos út 23/d.
Tel: +36 30 222 5502
        +36 1 275 0374
        +36 1 275 0375
        +36 1 275 0377
Fax: +36 1 275 0380
E-mail:

Felhívjuk a figyelmét, hogy anyagaink tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhet, és főképp nem pótolhatják az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, beszélgetést és gondos kivizsgálást.
Iratkozzon fel a
Hírlevelünkre!
Close
Ugrás a lap tetejére