Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Értem Részletek
Facebook Tumblr Facebook

Átalakítás alatt    | 

A látványos fiatalodásért
Arcfeszeszítés aranyszálbehúzással Orvos válaszol Forduljon hozzánk bizalommal!

Az arcfiatalító eljárások kevésbé drasztikus, de látványos eredményt hozó módja az aranyszál behúzásával történő arcfiatalítás, amely egy gyors, nem műtéti eljárás. Ennek során leheletvékony aranyszálat húznak be az arcbőr alá, így csökkentve a bőr megereszkedését.
A beavatkozás feszesíti és megemeli az arc vonalait, ezáltal üdébbé és feszesebbé válik az arc.

Kinek ajánljuk?

Az aranyszál behúzása azon 35-45 év közöttiek számára a legmegfelelőbb, akiknek arca megereszkedett, és szeretnék még időben kezelni az öregedés jeleit.

Az aranyszálas arcfiatalítás előtt

Az első konzultáció alkalmával beszélheti meg plasztikai sebészével, hogy pontosan mit szeretne változtatni az arcán és milyen eredményt vár ettől a kezeléstől. A plasztikai sebész ez alapján dönti el, hogy ez-e a legideálisabb arcfeszesítés Önnek, vagy valamely más arckezelés jobb eredményt hozna.
A beavatkozás előtt két héttel nem végezhető kozmetikai kezelés a szóban forgó területen, és nem lehet a bőrön herpesz, pattanás vagy egyéb fertőzés sem. Ilyen esetben el kell halasztani a beavatkozást. Az arcplasztika részeként, illetve kiegészítéseként is alkalmazható, a toka és a nyak bőrének feszesítésére. A dekoltázson, a felkaron és a combon is használhatjuk, ezzel szebb, egységesebb esztétikai eredményt kapunk.

Hogyan történik az aranyszálbehúzás?

Az aranyszállal végzett arcfeszesítést helyi érzéstelenítésben végezzük, és rövid időt, kb. 30 percet vesz igénybe. A kezelés során egy injekciós tű segítségével a plasztikai sebész bevezeti a 24 karátos aranyszálat a bőr alá, melynek hatására az arc bőre azonnal megemelkedik.
Az aranyszálas arcfeszesítés további nagy előnye, hogy nincs vágás, így öltésnyomok, hegek sem maradnak, a sebész egy sebtapasszal ragasztja le az injekciós tűk helyét.

Az aranyszálas arcfiatalítás előtt

Az aranyszál befűzése után bevérzések keletkezhetnek a bőr alatti kötőszövetben, amelyek egy hét alatt nyomtalanul felszívódnak. A műtét utáni napokban ügyeljen arra, hogy minimálisra csökkentse a mimikai mozgásokat az arcán. Kozmetikai krémeket 6 hétig nem szabad használnia, két hónapig kerülendő az arcmasszázs, egy hónapig pedig tanácsos a gőzfürdőt, szaunát és a megerőltető sportokat mellőzni.
Az arcfiatalítás végső eredménye kb.1 hónap múlva lesz látható, és fél év alatt éri el maximumát: az aranyszál körül beindul a bőr feszességéért, fiatalságáért felelős kollagén fokozott termelődése. Az aranyszálas arckezelés végeredményeként látványosan feszesebb, hamvasabb lesz a bőre és ez a bámulatos átalakulás (bőrtípustól és életmódtól függően) 8-12 évig tart.


1125 Budapest, Virányos út 23/d.
Tel: +36 30 222 5502
        +36 1 275 0374
        +36 1 275 0375
        +36 1 275 0377
Fax: +36 1 275 0380
E-mail:

Felhívjuk a figyelmét, hogy anyagaink tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhet, és főképp nem pótolhatják az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, beszélgetést és gondos kivizsgálást.
Iratkozzon fel a
Hírlevelünkre!
Close
Ugrás a lap tetejére