Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Értem Részletek
Facebook Tumblr Facebook
A telt, érzéki ajkakért
Ajakfeltöltés Orvos válaszol Forduljon hozzánk bizalommal!

A formás, telt ajak a nőiesség jelképe, de sajnos nem mindenki rendelkezik „tökéletes ajakkal”, akár az idő múlása, akár egyéni adottság miatt.
Az arc öregedésével párhuzamosan, az ajkak is elvékonyodnak és ráncok jelennek meg körülötte. Ez a folyamat főleg a felső ajkon igen erőteljes lehet. A vékony felső ajak esetén a száj vonala keskeny, amely szigorú kifejezést kölcsönöz viselőjének.
Természetesen veleszületetten is lehetnek vékonyabbak az ajkak, vagy aszimmetrikusak baleset, esetleg fejlődési rendellenesség következtében. A szájfeltöltés segítségével ajkak szebb formát kapnak, és megvalósítható a vágyott, érzéki száj.

Kinek ajánljuk?

Ajakfeltöltést (ajakvastagítás, szájfeltöltés) a páciens saját kérésére az ajkak teltebbé, fiatalosabbá tételére végzünk mindazoknak, akik teltebb, szimmetrikusabb ajkat szeretnének.

A beavatkozás előtt

A beavatkozás előtt részletesen megbeszéljük az Ön elvárásait, milyen és mekkora mértékű változást, teltséget szeretne elérni (teltebb felső, vagy alsó ajak, esetleg mindkettő), az eredmény eléréséhez pontosan milyen eljárásra van szükség, végeztek-e Önnél korábban hasonló eljárást.

Az ajakfeltöltés

Az ajakfeltöltés érzéstelenítéssel kezdődik és néhány percet (20-30 perc) vesz igénybe. A töltőanyagok igen széles választéka áll rendelkezésre. Ezek egy része a szervezetben is megtalálható természetes anyagokat tartalmaz (pl. hyaluronsav), melyek egy idő után felszívódnak, így ezek alkalmazását fél-egyévente ismételni kell.
Vannak tartósabb töltőanyagok is, melyek valamilyen fel nem szívódó anyagot is tartalmaznak. A különböző típusú és összetételű gyári injekciós készítmények mellett a saját zsírral történő vastagításra is lehetőség van.

Az ajakfeltöltés után

Az ajakfeltöltés után mindig jelentkezik duzzanat, emiatt a végső eredmény nem látszik azonnal. A duzzanatot helyi, jeges borogatással lehet mérsékelni. Néhány napig tartózkodni kell az ajkak jelentős mértékű mozgatásától (rágógumizás, sok beszéd, nevetés, stb.) napozástól, szoláriumozástól, fogászati kezelésektől. Néhány nap múlva a duzzanat megszűnik, és az eredmény láthatóvá válik.
A száj a kezelést követően pár napi érzékeny maradhat. Ha elmúlik az ajakfeltöltés hatása, újabb beavatkozással ismét telt, formás ajkaink lehetnek.


1125 Budapest, Virányos út 23/d.
Tel: +36 30 222 5502
        +36 1 275 0374
        +36 1 275 0375
        +36 1 275 0377
Fax: +36 1 275 0380
E-mail:

Felhívjuk a figyelmét, hogy anyagaink tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhet, és főképp nem pótolhatják az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, beszélgetést és gondos kivizsgálást.
Iratkozzon fel a
Hírlevelünkre!
Close
Ugrás a lap tetejére