Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Értem Részletek
Facebook Tumblr Facebook

1956-ban születtem Debrecenben, kisgyerekkorom óta Budapesten élek. Orvos családból származom, egyetemi éveim alatt döntöttem úgy, hogy szülész-nőgyógyász leszek. 1980-ban diplomáztam a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, 1984-ben szakvizsgáztam szülészet-nőgyógyászatból. Ultrahang diagnosztikában is jártasságot szereztem, regisztrált tagja vagyok a Magyar Szülészeti-Nőgyógyászati Ultrahang Társaságnak.

16 éven keresztül a SOTE I.sz. Női Klinikáján dolgoztam. Jelenleg Budapesten folytatok magánrendelői tevékenységet. Emellett a Péterfy Sándor Utcai Kórházban is dolgozom. Szülészeti-nőgyógyászati tevékenységemnek ez a magas színvonalon felszerelt, családbarát szemléletű, koraszülött részleggel is rendelkező kórház biztosít fekvőbeteg hátteret.

38 éves szakmai pályafutásom alatt mindvégig a megfogant élet maximális tiszteletét tartottam szem előtt. Több alkalommal tartottam előadást magyarországi élet-és családvédelemmel foglalkozó szervezetek, társaságok kongresszusain. Ezek mellett háromszor kaptam meghívást az USA-ba, Kanadába és Franciaországba, ahol a WHO és az ENSZ Népesedésügyi Világkongresszusainak előadója voltam.

Nőgyógyászati vonatkozásban főbb érdeklődési területem a méhnyak gyulladásos és egyéb jóindulatú elváltozásainak, az ezek következtében kialakuló betegségek korai differenciál diagnózisa és kezelése.

Szülészeti területen törekszem minden hozzám forduló kismamának a legjobb tudásom szerinti szakmai segítséget adni  a várandósság, szülés és gyermekágyi időszak alatt. Teszem ezt abból a célból, hogy a várandós édesanya gondozása és a szülés kísérése személy – és családközpontú, ugyanakkor a szülészeti szakma elvárásainak megfelelően biztonságos is legyen.

1125 Budapest, Virányos út 23/d.
Tel: +36 30 222 5502
        +36 1 275 0374
        +36 1 275 0375
        +36 1 275 0377
Fax: +36 1 275 0380
E-mail: recepcio@viranyosklinika.hu

Felhívjuk a figyelmét, hogy anyagaink tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhet, és főképp nem pótolhatják az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, beszélgetést és gondos kivizsgálást.
Iratkozzon fel a
Hírlevelünkre!
Close
Ugrás a lap tetejére