Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Értem Részletek
Facebook Tumblr Facebook

Átalakítás alatt   + 36 30 222 5502  |  info@viranyosklinika.hu

belgyógyász, foglalkozás egészségügyi szakorvos, háziorvos

Mint belgyógyász, foglalkozás egészségügyi szakorvos, háziorvos rengeteg tapasztalatot szereztem a betegellátás területén.Kiemelten foglalkozom a stressz okozta betegségekkel, a pszichoszomatikus betegségek felismerésével, kezelésével, stressz menedzsmenttel.

Ötvözöm a hagyományos és alternatív orvoslás adta diagnosztikus és terápiás lehetőségeket.
Vallom, hogy a betegségek korai felismerése, de főleg azok megelőzése, azaz a prevenció a legfontosabb. Ezért egészségtudatosságra neveléssel, egészséges életmód tanácsadással is foglalkozom. Szűrővizsgálatokat, egészségnapokat szervezek, rendezek.

A világban zajló események, az orvosi hivatás átalakulása, a gazdaságosabb ellátás igénye miatt gazdasági ,szakértői végzettséget is szereztem a Corvinus Egyetemen. Az Egészségügyi Főiskolán pedig megszereztem az egészségügyi menedzser képzettséget.

Mivel mindig is érdekelt a politika és remélem, hogy megfelelő végzettségű és látásmódú elhivatott szakemberekkel meg lehet reformálni, „gyógyítani” az egészségügyet, elvégeztem az ELTE Egészségpolitika tervezés finanszírozás szakát.
Az aktív gyógyítás azonban mindig is a szívügyem marad. Belgyógyász, foglalkozás egészségügyi szakemberként folyamatosan praktizálok.

1125 Budapest, Virányos út 23/d.
Tel: +36 30 222 5502
        +36 1 275 0374
        +36 1 275 0375
        +36 1 275 0377
Fax: +36 1 275 0380
E-mail: recepcio@viranyosklinika.hu

Felhívjuk a figyelmét, hogy anyagaink tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhet, és főképp nem pótolhatják az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, beszélgetést és gondos kivizsgálást.
Iratkozzon fel a
Hírlevelünkre!
Close
Ugrás a lap tetejére