Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Értem Részletek
Facebook Tumblr Facebook

„Nyerjen 10.000 Ft értékű utalványt a Virányos Patika és Klinika szolgáltatásaira!”- Hivatalos Játékszabályzat

1. Nyereményjáték szervezője

A „Nyerjen 10.000 Ft értékű utalványt a Virányos Patika és Klinika szolgáltatásaira!” nyereményjáték ( a továbbiakban: „Játék”) szervezője a Multi-Med Profil Kft. (székhely: 1125, Budapest Virányos út 23/d, adószáma: 10608348-2-43, adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-83038/2015.) továbbiakban: „Szervező”.

2. A nyereményjátékban való részvétel feltétele
A sorsolásban minden olyan személy részt vehet (továbbiakban: „Játékos”), aki az alábbi feltételeket teljesíti.
A nyereményjátékban való részvétel feltétele, hogy a Játékos a feltett kérdésre helyesen válaszoljon és a válasz levelezőlapot a megadott határidőre (2015. április 30.) visszajuttassa a Virányos Klinikára az alábbi módok egyikén:

-postázás

-leadja a recepción (1125, Budapest Virányos Klinika 23/d.),

-weboldalon való regisztrációval. (www.viranyosklinika.hu).

A Játékos a válasz levelezőlap kitöltésével elfogadja a játékszabályzatot és az Adatvédelmi nyilatkozatot. A Játékban való részvétel ingyenes. Egy személy csak egy válasz levelezőlapot tölthet ki.

3. Nyereményjáték neve
Nyerjen 10.000 Ft értékű utalványt a Virányos Patika és Klinika szolgáltatásaira!

4. Nyereményjáték időtartama

2015. március 26. – 2015. április 30.

5. A Nyereményjáték leírása
A nyereményjáték időtartama alatt a Játékosnak válaszolnia kell a válasz levelezőlapon található kérdésre, melyet a postaládájába elhelyezve kap meg, vagy kérheti, a Virányos Klinika recepcióján továbbá letöltheti weboldalunkról vagy válaszolhat online, a weboldal játék menüpontjában elhelyezett űrlap segítségével. A válasz levelezőlapon a helyes választ kell megjelölni, valamint a név, telefonszám, aláírás, e-mail mezőket kitölteni. A válasz levelezőlapot helyesen kitöltők között egy 10.000 Ft értékű utalványt fogunk kisorsolni a Virányos Klinika és Patika szolgáltatásaira.

6. A nyeremény tárgya
1db 10.000 Ft értékű utalvány a Virányos Klinika és Patika szolgáltatásaira.

7. A sorsolás időpontja és helyszíne

2015. május 7. 11 óra
Helyszín: 1125 Budapest, Virányos út 23/d
Nyeremény átvételének határideje: 2015. július 7.

8. Sorsolás

Az ajándékutalvány véletlenszerű sorsolás útján kerül kisorsolásra. A sorsoláson a Szervező egy nyertest és egy pótnyertest sorsol ki. A sorsolás nyilvános.

9. A nyertes kihirdetése és kiértesítése

A Szervező a sorsolást követően, 3 munkanapon belül értesíti a nyertest a nyeremény átvételének részleteiről. A Szervező a nyertes értesítését a Játékos által a kérdőívben megadott e-mail címen kísérli meg. Amennyiben a Szervező nem tudja a nyertest 15 napon belül elérni, helyébe automatikusan a pótnyertes lép. Amennyiben a pótnyertes sem érhető el, vagy a nyereményt sem a nyertes, sem a helyébe lépő pótnyertes sem veszi át, a Szervező nem köteles újabb pótnyertest választani, vagy a nyereményt újra kisorsolni. Ebben az esetben a Szervező a nyereménnyel belátása szerint jogosult rendelkezni. A Szervező kizárja a felelősségét abban az esetben, ha a Játékos adatai pontatlansága vagy változása miatt nem értesül a nyereményről.

10. A nyeremény kézbesítése

A nyeremény átvételének részleteit a nyertessel e-mailben egyezteti a Szervező megbízásából a Bonyolító. A Játékos köteles együttműködni a nyeremények átvétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesz eleget, és a nyeremény átvétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át, és a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli ezzel kapcsolatban.

11. Kizárások
A nyereményjátékban nem vehetnek részt a Multi-Med Profil Kft. munkatársai és hozzátartozói.

12. Adófizetési kötelezettség
A nyeremény nem átruházható, és készpénzre nem váltható. A nyereményre esetlegesen vonatkozó személyi jövedelemadó fizetési kötelezettséget és az egészségügyi hozzájárulást a Szervező vállalja. A nyeremény átvételével kapcsolatban felmerülő egyéb költségeket (pl. nyeremény átadásának helyszínére történő utazás költsége) a Játékost terheli.

13. Adatvédelem
13.1. A Nyereményjátékban való részvétel önkéntes. A Szervező minden személyes adatot, amelyhez a nyereményjáték során jut hozzá, bizalmasan és a hatályos adatvédelmi szabályoknak megfelelően kezeli.

13.2. A Játékban résztvevők feltétel nélkül, kifejezetten beleegyeznek abba, hogy személyes adataik a Szervező adatbázisába kerüljenek. A Szervező vállalja, hogy a Nyereményjáték során tudomásukra jutott személyes adatokat a vonatkozó jogszabályokban foglaltaknak megfelelően, bizalmasan kezeli, azt harmadik személynek nem adja át, azokat harmadik személyek nem ismerhetik meg, az adatokat hozzáférhetővé nem teszi, az adatkezelés szabályainak mindenben eleget tesz.

14. Játékszabályzat feltételeinek elfogadása

A játékban való részvétellel a Játékos kijelenti, hogy a Játékszabályzatot alaposan elolvasta, megértette és az abban foglalt feltételeket magára nézve elfogadta. A játékban való részvétellel a nyertes hozzájárul, hogy a nyeremény átadáskor fotó és híranyag készüljön, amely a Virányos Klinika weboldalán, Facebook oldalán és egyéb sajtóanyagban jelenik meg. Továbbá kijelenti, hogy a felhasználói regisztráció során megadott adatai a valóságnak megfelelnek.

Budapest, 2015. március 26.

1125 Budapest, Virányos út 23/d.
Tel: +36 30 222 5502
        +36 1 275 0374
        +36 1 275 0375
        +36 1 275 0377
Fax: +36 1 275 0380
E-mail: recepcio@viranyosklinika.hu

Felhívjuk a figyelmét, hogy anyagaink tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhet, és főképp nem pótolhatják az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, beszélgetést és gondos kivizsgálást.
Iratkozzon fel a
Hírlevelünkre!
Close
Ugrás a lap tetejére