Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Értem Részletek
Facebook Tumblr Facebook

A Virányos Klinika és Patika nyereményjátékának győztese Katona Nóra!

Katona Nóra, a budapesti Eötvös József Gimnázium matematika szakos tanára, négy felnőtt gyermek büszke édesanyja. A szerencsés nyertes a Virányos Klinika és Patika szolgáltatásaira felhasználható 10.000 Ft értékű ajándékutalványban részesül.

20150528_163815

Honnan értesült a Virányos Klinika és Patika nyereményjátékról?

A Nők Lapjában találkoztam ezzel a lehetőséggel, és gondoltam szerencsét próbálok.

 Mit gondolt és érzett, amikor értesült arról, hogy Ön nyerte a Virányos Klinika és Patika nyereményjátékát?

Csak később tudtam meg, hogy én vagyok a szerencsés nyertes. Természetesen nagyon örültem! Erre nem gondoltam, amikor személyesen vittem be a kitöltött levelezőlapot, hogy én lehetek a nyertes! Próbáltak értesíteni, de mivel nem tartózkodtam Budapesten, nem tudtak közvetlenül a sorsolás után elérni.

Mennyire fontos Önnek az egészséges életmód, és mit tesz egészsége megőrzésérét?

Kamaszkorom óta nagyon fontos számomra ez a téma, különösen az egészséges táplálkozás. Ezért figyelemmel kísérem, mit írnak az egészséges élelmiszerekről, és igyekszem is azokat fogyasztani. Úgy neveltem a gyermekeimet is, hogy az egészséges táplálkozás beépüljön az életvitelükbe. Fontos számomra a mozgás, mely az életem része, naponta legalább egy órát tornázom, sokat sétálok, emellett nem dohányzom és alkoholt sem fogyasztok. Rendszeresen járok szűrővizsgálatokra, megnyugtató számomra, amikor megtudom, hogy az egészségemmel minden rendben van. Az a típus vagyok, aki nem fél a fogorvostól sem, ezért oda is mindig örömmel megyek.

Mikor járt utoljára orvosnál?

Télen jártam orvosnál, de azóta voltam laborvizsgálton és vérvételen is. Véleményem szerint nem árt időnként részt venni az ilyen jellegű ellenőrzéseken.

Milyen szolgáltatásra fogja felhasználni az ajándékutalványt?

Mindenképp szűrővizsgálatra szeretném felhasználni.

20150528_163808

Gratulálunk Nyereményéhez!

1125 Budapest, Virányos út 23/d.
Tel: +36 30 222 5502
        +36 1 275 0374
        +36 1 275 0375
        +36 1 275 0377
Fax: +36 1 275 0380
E-mail: recepcio@viranyosklinika.hu

Felhívjuk a figyelmét, hogy anyagaink tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhet, és főképp nem pótolhatják az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, beszélgetést és gondos kivizsgálást.
Iratkozzon fel a
Hírlevelünkre!
Close
Ugrás a lap tetejére