Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Értem Részletek
Facebook Tumblr Facebook

Az egészséges életmód, a helyes táplálkozás, a rendszeres testmozgás, és nem utolsósorban, a különböző orvosi és sebészi eljárások hatására elért testsúlycsökkenés számos előnyt jelent a páciens számára. A túlsúllyal összefüggésbe hozható betegségek rizikója csökken, úgy mint a magas vérnyomás, a cukorbetegség, a szív-érrendszeri betegségek és a mozgásszervi betegségek egyaránt.

A jelentős testsúlycsökkenés a páciens számára egy fontos, az életet alapvetően megváltoztató esemény. A testsúlycsökkenés után azonban sok esetben nem felhőtlen az elégedettség, nem áll helyre teljes mértékben az önbecslés, mivel a korábbi túlsúlyos állapot nyomait a páciensek továbbra is viselik testükön.
A testsúlycsökkenést követően több testtájékon is kialakulhat/fennmaradhat olyan mértékű bőrfelesleg, melyen a diéta, a torna önmagában már tovább nem segít. Ezek hatékony javítására a plasztikai sebész nyújt segítséget.

A cikk további részét ide kattintva olvashatja el.

1125 Budapest, Virányos út 23/d.
Tel: +36 30 222 5502
        +36 1 275 0374
        +36 1 275 0375
        +36 1 275 0377
Fax: +36 1 275 0380
E-mail: recepcio@viranyosklinika.hu

Felhívjuk a figyelmét, hogy anyagaink tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhet, és főképp nem pótolhatják az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, beszélgetést és gondos kivizsgálást.
Iratkozzon fel a
Hírlevelünkre!
Close
Ugrás a lap tetejére